ОБЩИ УСЛОВИЯ

Моля, прочетете внимателно настоящите Общи условия за ползване на сайта и политика за поверителност преди да използвате уебсайта schetovoditelite.com.

В случай че не сте съгласни с всички Общи условия за ползване на сайта и политика за поверителност, моля, не използвайте сайта.

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между уебсайта schetovoditelite.com, наричан за краткост “сайта” и всеки потребител на сайта.

Сайтът е собственост на счетоводител Ина Димитрова и е обект на закрила от българското законодателство в областта на интелектуалната собственост.

 

ДАННИ ЗА счетоводител Димитрова:

Адрес на упражняване на дейността: гр. София, ул. „Пиротска” № 54

ДАННИ ЗА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ:

Телефон: +359 885 285 525
E-mail: dimitrovi.schetovoditelite@gmail.com
Уеб страница: https://schetovoditelite.com
Форма за контакт: https://schetovoditelite.com/контакти

Сайтът е създаден за предоставяне на информация за Счетоводна къща “Димитрови“ и областта, в която практикува; адреса на дейността и начините за контакт с счетоводителите; информация за тарифата, по която обичайно работи;

Строго се забранява копирането, възпроизвеждането на текст, изображения и всякакво съдържание от сайта. Разрешава се само сред изрично писмено съгласие на счетоводител Димитрова, като посочването на връзки към сайта е задължително.

Потребителите на сайта имат право да се ползват свободно от ресурсите на сайта, с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други ограничени, предвидени в действащото законодателство.

Потребителите на сайта нямат право да ползват автоматизирани системи за download на каквато и да било информация от сайта.
Потребителите нямат право да претоварват сайта с фиктивни заявки или друга информация (flood).

Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др., нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

ФОРМА ЗА КОНТАКТИ

  • Запитванията от формата за контакти няма да бъдат публикувани под никаква форма в сайта.
  • Формата за контакти е създадена за бърза и достъпна форма за уговаряне на ден и час или за запитване и съдействие по конкретен казус. Попълването на полетата „име“, „е-mail и „телефон“ е алтернативно – в зависимост от предпочитания от потребителя начин за обратна връзка.
  • На анонимно зададени въпроси и теми няма да се отговаря.
  • Използването на услугата контакти не обвързва по никакъв начин потребителя от една страна и Счетоводна къща “Димитрови“ от друга.

 

Промоции