Счетоводна къща “Димитрови”

Изберете промоцията, която отговаря на Вашите желания и се възползвайте от нея!

Какво предлагаме?

Защо да изберете нас?

Отстъпки от 5 и 10%

Отстъпка от 5 и 10% при авансово заплащане на дължимите суми за счетоводни услуги за съответно 6 или 12 месеца. 

1 месец безплатно пълно счетоводно обслужване

При сключване на Договор с нашата счетоводна къща за пълно счетоводно обслужване за 1 година, получавате 1 месец БЕЗПЛАТНО за нови клиенти.

2 месец безплатно пълно счетоводно обслужване

При сключване на Договор с нашата счетоводна къща за пълно счетоводно обслужване за 2 години, получавате 2 месеца БЕЗПЛАТНО за нови клиенти.

Безплатни данъчни услуги и консултации

Безплатни данъчни услуги и консултации за нови клиенти с договор за счетоводство и счетоводни услуги с нашата счетоводна къща за срок от 1 година.

Безплатно годишно счетоводно приключване

Безплатно годишно счетоводно приключване на всички нови клиенти, при сключване на договор за счетоводство и счетоводни услуги с нашата счетоводна къща за срок от 1 или повече години.

Безплатно регистриране на ЕТ/ЕООД/ООД

При подписване на договор за пълно счетоводно обслужване за 2 години, получавате регистриране на ЕТ/ЕООД/ООД БЕЗПЛАТНО за нови клиенти.

Безплатни регистриране по ЗДДС

При подписване на договор за пълно счетоводно обслужване за 2 години, получавате регистриране по ДДС БЕЗПЛАТНО за нови клиенти.

Еднократка такса

За фирми с минимален обем на работа, възможност за годишно счетоводно приключване с еднократна такса.

Спешен телефон за връзка с нас без почивен ден 

Спешен телефон за връзка с нас без почивен ден, 365 дни в годината, за нови клиенти със свключен договор с нашата счетоводна къща за счетоводство и счетоводни услуги в срок от 1 година. 

“Със счетоводна къща Димитрови ни свързва повече от 10 години сътрудничество. За това време се убедихме в коректността и професионализма им. Винаги смеразчитали на качественоотговорно иперсонално отношение и желание да ни помогнат когато сме изпадали в затруднение, относно финансово-правни или счетоводни проблеми. Оценката ни за професионализма им е висока. Получаваме пълна и навременна информация за промените в законодателството, за документите, които трябва да подадем към институциите и благодарение на това никога не сме изпускали срок и винаги документите са ни били изрядни. В началото когато започнахме съвместна работа се срещахме и заедно подготвяхме данните и декларациите, което ми беше достатъчно, за да се убедя колко внимателно и прецизно работят. Това ми даде основание да започнем работа дистанционно – просто изпращах документите по мейл. Това ми спестява време. Не се лъжете – големите счетоводни фирми нямат време и желание специално на вас да обърнат внимание. Ако искате надеждно счетоводно обслужване – доверете се на счетоводна къща Димитрови. Горещо препоръчваме.”

Георги Воев - собственик на Воев-София ЕООД - Търговия

Свържете се с нас

Работното време на счетоводна къща “Димитрови” е от понеделник до петък, от 9:30 до 18:00. За да се свържете с нас, използвайте един от следните начини: 

ina_dimit@abv.bg

(359) 885-285-525

Моля, свържете се с нас on-line!

09:00 - 18:00